Kornis Mocioi Birou de Traduceri

Termeni și Condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului 

Termeni și condiții de utilizare 

1. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Accesul și utilizarea site-ului https://kornismocioi.ro// sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

2. În cadrul website-ului https://kornismocioi.ro// termenii și condițiile se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informații pe website,  https://kornismocioi.ro// poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website, https://kornismocioi.ro// nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul și/sau termenii de utilizare a oricărui alt website. Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

3. Folosirea acestui website – Accesul pe acest website se face gratuit, scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. 

https://kornismocioi.ro// este un site de prezentare al KORNIS V. ANDREA-TRADUCĂTOR, Cod Unic de Înregistrare: 19526406 și MOCIOI A. KINGA-TRADUCĂTOR, Cod Unic de Înregistrare: 19539686, cu sediul în Cluj-Napoca, Blv. Eroilor, nr. 42, ap.3-4-5, județ Cluj, pentru ca https://kornismocioi.ro// să poată garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectați următorii termeni de utilizare: 

– website-ul se va utiliza doar în interes personal și non-comercial

 – nu se va copia sau distribui nici o informație (text, poze, video, sau orice alt material) fără a obține în prealabil acordul scris de la administratorul website-ului. 

– nu veți modifica sau degrada nici o parte din acest website. 

– veți respecta termenii și condițiile impuse de acest website. Dumneavoastră sunteți singurul răspunzător pentru daunele cauzate atât website-ului cât și altora, prin utilizarea neautorizată. În calitate de utilizator cu sau fără cont, sunteți de acord să nu folosiți nici un program, aplicație sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteți singurul răspunzător pentru activitatea desfășurată pe acest website. 

4. Drepturile proprietății intelectuale – Conținutul website-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional, conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial, Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător  își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website. Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător  își rezervă dreptul de a actualiza și modifica atât conținutul, cât și structura website-ului în orice moment și fără preaviz.

Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate este permisă numai cu indicarea sursei (adresa website-lui) sau pentru uz strict personal; utilizarea în alte scopuri sau în scopuri comerciale este strict interzisă, informațiile prezentate pe acest website sunt cu titlu gratuit.

Toate materialele și fișierele grafice de pe acest website sunt protejate de legea drepturilor de autor, cu modificările și completările ulterioare, și nu pot fi reproduse fără acordul expres al Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător, cu protejarea drepturilor de autor. Utilizarea oricăror materiale și fișiere grafice, aparținând Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător, pentru alte scopuri decât cel pentru care a fost dat acordul, este interzisă. Permisiunea de a folosi conținutul acestui website, în alte scopuri decât cel personal, se acorda doar de către Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător .

Încercările de orice natură de copiere, modificare a imaginii și informațiilor din prezentul site dă Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător dreptul unilateral și neechivoc să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanțelor legal competente pentru sancționarea acestui fapt.

Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător  folosește coduri HTML, cu scopul de a promova acest site.

NU COPIAȚI și nu adaptați codurile HTML sau alte coduri folosite de Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător  pentru a genera aceste pagini, acestea intrând tot sub incidența legii drepturilor de autor.

Dacă vom fi sesizați despre încălcarea drepturilor de autor vom demara o anchetă pentru a soluționa problemele apărute. Cu toate acestea, nu oferim garanția certă că vom șterge materialele sesizate ca fiind proprietatea altei persoane fizice sau juridice.

5. Limitarea răspunderii – https://kornismocioi.ro// nu este răspunzător pentru daunele rezultate din greșeli, erori sau lipsa de acuratețe a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative. 

6. Acceptarea termenilor si condițiilor website-ului se adreseaza tuturor categoriilor de vârsta. Prin utilizarea acestui website ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină. 

7. Realizatorii site-ului https://kornismocioi.ro/// nu sunt răspunzători pentru modul în care sunt folosite informațiile prezentate pe acest site. Utilizatorii site-ului menționat precedent sunt singurii răspunzători pentru modul în care folosesc informațiile din acest site. Realizatorii acestui site nu pot fi făcuți sub nici o formă răspunzători pentru eventuale pagube, accidente sau orice alte neajunsuri din cauza utilizării și aplicării informațiilor din acest site. 

8. Politica de confidențialitate – Toate informațiile furnizate de utilizatori sunt și vor rămâne confidențiale, https://kornismocioi.ro// nu va folosi aceste informații decât în scop personal, nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

9. Neangajarea răspunderii – Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților și serviciilor Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător , societatea nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la serviciile Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător în lipsa unor acorduri ulterioare.

Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător  nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligență față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

10. Obiectivul conținutului site-ului- Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător  nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile prezentate în site este rugată să contacteze Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător prin unul din mijloacele afișate în secțiunea Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

11. Informații personale – Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate serviciile Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător, dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea serviciilor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

12. Informațiile oferite prin intermediul site-ului – Orice persoană care vizitează site-ul și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea secțiunea Contact din site); alte activități întreprinse de Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Kornis V. Andrea-Traducător și Mocioi A. Kinga-Traducător va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Regulamentului European GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.